+46 (0) 8 -121 471 74 | info@plexiform.se

Produkter

Plexiform Sweden AB är ett företag med lång erfarenhet av tillverkning av plastprodukter av olika slag. Vi hjälper dig att skapa den optimala produkten för just ditt ändamål.

Vi bearbetar i alla former av plastmaterial och hjälper alltid till med konstruktionslösningar och idéer när så våra kunder önskar. Vårt mål är att alltid söka det mest kostnadseffektiva flödet för att kunna ge våra kunder den bästa kvaliteten till det bästa priset. Alla våra kunder har olika behov och därmed ställs det krav på oss att vara flexibla och tillmötesgå kunderna med bästa service.

Detta kan vi hjälpa dig med

Vi tillverkar bland annat följande produkter:

  • Broschyr-, skylt-, och menyställ
  • Skyltar och skyltfickor
  • Plexiglasboxar
  • Butiksinredning

Dessutom producerar vi andra typer av produkter utefter kunds önskemål.

Från idé till färdig produkt

Vi på Plexiform Sweden AB hjälper dig mer än gärna med hela tillverkningsprocessen, allt från idé och design till produktion av slutprodukt. Kom med idéer och önskemål så skapar vi en produkt utefter det. Tack vare vår långa erfarenhet i branschen har vi den kompetens som krävs för att skapa innovativa men samtidigt praktiska produkter.

Beställningar från skiss

Du får jättegärna dela med dig av en egen ritning eller skiss som du vill att vi använder som underlag när vi skapar din produkt. Med dina idéer och vår expertis kan vi skapa något extra utöver det vanliga. Oavsett om du är ute efter något enkelt och praktiskt eller något mer komplext kan vi hjälpa dig.

Begär offert

Vill du få en offert så använder vårt kontaktformulär som du hittar här.

© Copyright 2019, Plexiform Sweden AB